BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 30, 2010

he is a perfect boy


ya ALLAH aku xleh tdo dsbbkn dia laki yg sgt sempoi...
aku dh jtuh ati pd dia ke?
erm no no no...
erm dia laki yg sgt perfect...
pndai macho slumber n aku rse dia pnyayang gak....
biarlah nme dia mnjd rhsia...
aku ske bkawan ngn dia...
drpd ctr dia yg slame ni aku duk usha dia mmg laki yg sgt2 setia...
smpaikan gf dia dh mninggl pn dia msih stia mnanti gf dia...
ya ALLAH beruntgnye lau dia mnjd psngn aku 1 ari nti...
erm syuuttttt!!!!
biarla smua ni mnjd rhsia d hati...
wlaupn x pnh jmpe dia tp aku tau dia laki yg cmne..
erm aish...
angau la plak..
hahahaha...
wlau cmne pn aku ske dia skadar snyap n now aku nk focus study n family...
mgkin dia pn cm 2...
smoga ALLAH sntiasa mlindungi dia n smoga dia bjya mghabiskan pljrn d luar ngara...
slame ni aku duk usha dia pnye ctr...
erm truja gak bce story psl dia...
ish ish ish...
PERFECT!!!

Friday, October 29, 2010

My heart has been broken


점점 더 날 해치지 .... 왜 적 내 감정을 골라야 당신은 그루터기의 종류를 어떻게 하죠 나 ... 안 당신은 내가 당신과 함께 헤어질 꿈을 알아 ...하지만 더 내 인내심을 가지고 당신은 내 인내심 레벨에 도전 더보기 ... 매일 매일 내가 울고하지만 당신은 내 마음 밖으로 가져갈 생각은 없었어 ... 당신,하지만 당신이 날 사랑한다고 당신이 일어나는가 어디나요? 여러분의 자녀를 찍고 다른 여자를 치료 느낌 .... 결코 내 감정에 대해 생각 ... 난 당신을 잊지 않길 수있는 지금까지 당신은 몰라요, 그래서 우리가 좋은 친구가되고 싶은 이유입니다 .... 아니 혹시 내가 지금까지 생각하는지 물었지만 내가 당신과 당신을 해치지 않을 거예요 정말 약간은 날 다치게 할 약속 ... 제 마음은 정말? 난 아직도 당신에게 우리가 알고있는 최근의 시간을 약속을 기억하고 당신이 날 행복하게 원하는 와트 말 알지 고장 그리고 모든 당신이 약속? 지금 난 여전히 당신을 사랑까지 나에게 당신 삶의 일부 ...하지만 어디를 만들고 싶어 ..

Wednesday, October 27, 2010

air cergas!!!

seorg ghadis dtg d tmpatku tnpa mmberi salam....
dia mnegur pareq....

ghadis: oit pg2 mkn aiskrim....
pareq: urm sedapnyeeeeee.....
ghadis: org lau pg2 2 mnum la air cergas.....


kantoi sudah spe ghadis yg aq mksudkan 2....
hahahhhaha....
bersama air cergasnye dia trsenyum lebar.....

lepas bbrape saat kmuadian aq n pareq pndg ke kiri....
jeng...jeng...jeng....
OH MY GOD...!!!!!!


air cergasnye telah mmbuat dia jd cmni....
cergas la sgt cik kak oiiiii....
cergas sgt smpai ttdo....
adkh ptut???????
hahahahaha.....

p/s: kpd sesiapa yg mmbce kisah air cergas sme2 la kite hayati ap yg si ghadis 2 katekn....
adkh benr atau pn x....
sme2 la kt amk ikhtibar ye kwn2....
hahahahaha

Monday, October 25, 2010

sy rindukan awk...

dafiz sy sgt rndukan awk...
sy rindu nk dgr awk pggil sy syg...
sy rindu nk dgr awk pnggil sy gi2 kuning...
wlaupn awk jhat pggil sy cm 2 tp awk nmpak sweet....
sy geram n rse nk cubit2 je mlut awk...
sy amat rndukan awk....
awk jhat tgglkn sy....
sy msih xleh trima....


awk msih ingat lg kan kat mne ni?
sy x pnh lpe awk....
sy sntiasa ingat awk...
mse ni kt nmpak sweet sgt2...
awk romantik sgt2 mse ni....
sy rndu sgt2 nk mnje2 ngn awk...
mse ni awk nk amk pic malu2...
sweet sgt mke awk...
tp malu2 pn awk nk gak amk pic ni...
thankz SYG....


sy x leh lpe bile tgk pic awk yg ni...
pic ni adlh pic yg ptama awk bg kat sy...
sy sntiasa ingat....
awk nmpak smart sgt ngn pic ni...
sy ske pic awk yg ni...
bgun je pg awk msj sy n ckp ngh tlg ma2 n then awk send pic ni...
awk pnyayng sgt2 mse 2...
sy x tau nk bls cmne...


sy skrg xtau nk mnje2 ngn spe2 lg...
awk dh pergi dri hdup sy...
sy mmg x pnh mnta smua ni...
tp mgkin ad hikmah d sbalik smua ni...
sy trpakse hormat awk....
sy tgglkn awk bkn ngn ati yg ikhlas...
sbb sy sygkn awk sgt2 sy wat kptsn utk pts ngn awk...
mcm2 knangn kita lalui sme2...
sy x kn pnh lpe awk....
sy akn sntiasa doakn kbhgiaan awk....
sy xleh trima org lain slagi ati ni msih ad nma awk...
sy syg awk n rindukan awk...

Sunday, October 17, 2010

ap kata hati...!!!


awk....
mse mle2 sy knl awk sy dh jnji pd dri sy akn slalu mmpercyai awk...
sy terlalu mnyayangi dri awk smpaikn sy x ksh ap yg org lain nk kata tntg awk...
wlaupn ati ni dh byk terluka...
prasaan syg n cnta sy trhadap awk x pnh pdm...
sy x blh nafikan pd dri sy yg sy btul2 syg sgt2 kat awk...
sy mrayu sgt2 kat awk jgn la skali2 awk mnipu sy...
mmg jarak yg mnjauhkn kt tp sy slalu brdoa pd ALLAH spya ati kt sntiasa dkat n hbgn kt kekl smpai bile2...
sy mmg seorg couple yg cmbru kuat...
tp sy cmbru sbb sy syg sgt2 kat awk...
sy tringin sgt2 nk awk fhm prasaan sy...
wlaupn sy dh byk mnangis krane awk tp sy sntiasa syg n cntakn awk..
jika slame ni sy x pnh jd couple yg trbaik, sy mnta mf sgt2...
sy mmg serba kekurangn n sy cme nk kn prhatian n ksih syg dri seorg laki mcm awk..
sy akn sntiasa  selalu sygkn awk...
tp sy mhon agr awk x pnh tipu sy...
sy xnk lg ditipu untk kali ni...
ssb 2 sy sntiasa prcyakn awk cz sy x nk d tipu n  buatkn awk bosn ngn sy...
stiap ari sy tgk pic awk utk lpaskn rndu sy pd awk..
sy pluk pic awk smpai sy tertdo...
pg2 bgun pic awk yg sy pndg...
sy hnya cntakan awk sorg je...
sy nk sgt2 hdup bsame awk 1 ari nnti...
slm syg dri sy...

Friday, October 15, 2010

kak sara n kak yana

aku bru je knl ngn akk2 aku ni..
aku rse seng bbual ngn diaorg...
diaorg baik sgt2...
event aku bru knl diaorg2 x pnh sombg ngn aku...
aku xtau la npe...
aku syg sgt2 kat diaorg....
mle2 aku pkir diaorg akn sombg ngn aku tp sgkaan aku silap..
diaorg slalu bg aku smangat....
stiap ari aku tggu khdrn akk2 aku ni...
bru mlm ni dpt chat ngn diaorg..
hepy sgt2...
mlm ni aku dmnjekn oleh kdua2nye...
(gedixxx plak)...
hehehehehe....
tp aku nk korg tau aku hepy sgt2 dpt jd adk diaorg...
aku syg kn kdua2nye...
KAK SARA N KAK YANA...

 kak sara yg sntiasa cute...

kak yana yg sntiasa nmpak sweet...

Thursday, October 14, 2010

dugaan demi dugaan...


aku terpkse wat2 hepy wlaupn jauh d sdut ati aku aku rse sedih sgt2...
hnye ALLAH yg tau btapa sedih n pilunye ati aku....
aku tau mmg sukar utk kite fhami seseorg tp aku harap aku trus tbah mghadapi sgale dugaan....
ya ALLAH ssungguhnya ENGKAU maha segala2nya....
aku serahkn diri aku kpd ENGKAU.....

Tuesday, October 12, 2010

fever..!!!


aku rse nk dmam...
tp aku xtau nk ngadu kat spe....
kpale aku btul2 rse nk pecah...
aku rsekn ksakitan yg tramat sgt...
biasa aku dmam mak n abah aku ad dsmping aku..
tp ni xde...
aku nk ngadu kat dafiz tp aku x brani...
aku x tau nk ngadu kat spe...
rse nk nangis pn ad... 
hati aku btul2 sayu mlm ni....
adkh aku dh khlgn ksih syg dr org yg aku hrpkn...
tidak..!!!
aku x sggup...
aku teramat sygkn diaorg...
aku hrap kshtn aku akn bransur pulih ngn cpt....
hdup berseorangn mmg byk dugaan...


erm kepada dafiz....
aku akn sntiasa doakn kbhagiaan dia...
wlaupn aku byk trkilan ngn prbuatan dia tp aku hrap sgale ap yg brlaku adlh 1 dugaan drpd ALLAH...
aku mesti trus kuat n brsbr jika aku mhukan hbgn kami kekl...
wat mse ni aku trpakse butakn mata aku n wat xtau utk elakkn prasaan cmbru...
mmg hati aku x dpt nk elakkn rase cmbru yg tramat sgt tp ksbrn adlh lg pnting utk kukuhkn sesuatu prhbgn...
aku hrap hbgn kami akn bkekalan wlaupn bkn itu yg dia mahukn...
aku tramat syg n cntakn dia...

Monday, October 11, 2010

first day exam..!!!

drpd smlm group aku duk study dpn tv....
erm ktorg sme2 brkongsi idea...
tpat jam 9 mlm smua on tv3 tgk Dr sms kwin...
fuyoo best giler....
erm bkas couple kwin..
kah3...
prasan la plak...


bagai pinang dibelah 2...


keesokan arinye:
arghh bgun pg...
mlsnye...
tp dsbbkn arni exam aku gagahkn dri utk bgun gak...
eyarhhhhhhh bgun dhai jasadku...


smpai d kolej aku n kwn2 aku smpat lg wat revision wlaupn ksuntukan mse...
bpe mnit kmudian lec aku pggil msuk ke dewan peksa...
dup..dup..dup...
jntung brdegup kncang...
saraf autonomic memainkan pranan pg 2...
start 8.20 pg lec aku edarkn krtas soalan...
nino...nino...nino...
kpale ku berputar mnjwb soalan yg agk ssh...
ktorg di beri mse slame 3 jam utk memerah otak yg agak dh sendat ni...
ngeeeeeee...
11.30 pg mse mnjwb tmat n smua student dpt hbskn mnjwb soalan..
alhmdulillah...


aku n kwn2 ku naik ke libry smbil mmbwa nota phamar utk prsediaan exam pd belah ptg...
toing...toing...toing...
bla..bla..bla...
azan berkumndg n aku n shbat trcnta brgegas solat...
jam mnunjukkn pkul 1.50 ptg...
aku trun ke bwah n pergi ke dewan exam...
skali lg saraf autonomic memainkan pranannye...
dup...dup...dup....

tepat je pkul 3 ptg mse mnjwb telah tmat...
hoorey sdikit 2 paper dh lpas...
jom kwn2 blik....
smpai kat umah amk laptop trus on9...
erm trsentap ati aku bile bce tut........
tp xpla aku xnk pningkn pale aku...
aku nk exam...
so lbih baik aku wat2 x nmpak je...
2 akn lbih hepykn aku..
ngeeeeeeee...
sbr ye hdup...
lumrah hdup mmg cm 2...
x dpt nk d elakkn....

Saturday, October 9, 2010

sygku...


mne dia pegi...
dia tau x aku sgt merindui dia...
aku harap sgt2 dia pn mcm aku...
wlaupn hbgn aku n dia x hepy n ceria mcm dlu aku hrap sgt2 smoga hbgn ktorg kekl smpai bile2...


aku amat mnyayangi diri dia....
aku xtau lg cmne nk ckp...
hnye ALLAH yg tau cmne prasaan aku pd dia....
sukar utk aku ungkap ngn kata2....
stiap hari aku berdoa agar ALLAH keklkn hbgn aku n dia...
aku berharap sgt2 dia setia ngn aku n hbgn ktorg sntiasa diberi keredhaan....
hnye AHMAD MURTHADA HAFIZ yg aku cintai smpai bile2....

sweet memory with my frenz..!!!!


strike..!!!!

yes memory yg pling bhagia with my frenz...
first time group aku yg sepulh org ni berkmpul bramai2 n outing bsame2...
trima ksih ats bntuan abg naz n roomate eda yg sggup bwa ktorg ke tmpat bowling...
mmg syokkk abs r...
korg kwn2 yg pling best la....


korg nmpak sweet sgt2....
tmpat boling ni adlh saksi bhawa kt xkn berpisah smpai bile2...


sebiji bola boling 2 akn kite kongsi bsame2...
hehehehehehe....
sweet siblings....
mmuuaahhh...




Wednesday, October 6, 2010

mucha suerte mi armigo..!!!


kpd shabat tercnta n yg disyangi...
xlme lg kt akn sme2 mnduduki final exam...
so kat sni aku nk wish gd luck kat korg smua..
aku doakn smoga kite sme2 bjya n dpt keputusan yg cmerlang...
after exam blh la kt sme2 enjoy....
aku sntiasa syg korg n hrap hbgn kite x kn pts smpai bile2...
smpai bile2 kite ttp adk bradik yg sweet...
mmuuaahhh utk korg smua...



my frenz:
pareq, ctah, sheffa, cikgu, laila, akma, wani, eda, khalida n kak liza

Monday, October 4, 2010

sy mohon awk fahami prasaan sy juga...


b tlg la fahami prasaan bby...
bby mrh bkn sbb bby nk kongkg hdup b....
tp scare jujr bby ckp bby cmbru sgt2 b tag nme b kat pic gurl 2...
couple mne x cmbru b...
bby skit pn x ksh lau b xnk reply smua post2 bby tp bby cme nk b fhm jgn la lbih2 sgt mlayan pmpuan lain...
bby cmbru b cmbru sgt2....
bby kn dh jnji akn cbe fahami dri b tp x bmkne bby bg b mlayan smua gurlz dlm fb b...
ati ni x leh nk mngelak drpd prasaan cmburu b...
bby mnusia biasa...
bby x ksh klau b nk lpekan bby tp bby x sggup tgk b bermnje2 ngn pmpuan lain...
ap slh bby....
slame ni bby x dpt nk bhgiakn hdup b ke?
b x pnh bhagia ke ngn bby?
bby x ckup baik utk b ke?
erm bby syg sgt2 kat b...
bby cnta sgt2 kat b...
xde spe yg dpt mrubah prasaan ni b...
tlg la bby b....
bby x nk khlgn b....
bby ikut smua khndak b...
bby cbe jd pmpuan yg trbaik dlm hdup b...
tp npe b mcm nk mnguji ksbrn bby...
bby mmg slame ni tersnyum b..
tp sblm bby tdo air mata ni x pnah bhenti mngalir....
kdg2 bby trpk ap slh bby smpai ni blsn yg bby dpt.....
bby keliru b....
bby sygggggg sgt2 kat b...
1 je bby mnta spya b fhm prasaan bby...
bby cmbru b...
bby cmbru...

sy hepy..!!!!


mlm ni hepy sgt2 bile dgr suara dia....
nk kate lpas rndu spenuhnye mmg la x tp blh la thn....
aku rse nk mnangis bile dgr suara dia yg sayup2 n mnje2 2...
aku rse lau dia ad kat dpn mata aku nk je aku peluk cium dia...
aku sygggggggg sgt2 kat dia...
wlaupn dpt bbual kejp tp aku amat bersyukur sgt2...
bkn seng au nk suh dia jwb..
hehehheehhehe...
erm aku harap hbgn ktorg akn kekl smpai bile2...
aminnnnnnnnnnn...!!!

Sunday, October 3, 2010

aku masih lg rndukan dia...


ap yg harus aku lakukan....
aku teramat rndukan dia...
dh byk kali aku mngajar driku supaya bersbr tp aku gagal..
malah air mata yg sntiasa jtuh...
aku msih x dpt elak prasaan cmbru bile aku bce komen2 dia ngn gurl lain...
dia ckp leh cntct dia ari ahd tp bile aku cll dia x jwb pn...
aku teramat rndukan dia...
npe dia x pnh nk amk tau tntg prasaan aku....
aku tau dia wat smua 2 dmi kbaikan hbgn ktorg...
tp wlaupn aku stuju n gmbira x mgkin aku akn dpt hilgkn prasaan rndu aku pd dia...
dia laki yg amat aku cntai n sayangi...
aku bhagia dpt mngenali dia tp bkn ini yg aku inginkn..
aku nk kn prhatian drpd dia...
aku rndu sgt2 nk bermnja2 ngn dia...
aku rndukn gelak tawa , grauan , n lyanan mnje drpd dia....
aku bersbr dsbbkn aku xnk khlgn dia..
aku akn ikut smua kmahuan dia sbb aku x nk sesekali khlgn dia....
aku tau sgt perit ati ni bila dia xde d sisi aku 1 ari nnti..
aku x sggup nk hadapi 2 smua...
aku insan yg lemah mcm pmpuan lain jgk...
aku perlukan perhatian cm psgn lain...
klau la dia dpt bce smua isi ati aku...
aku adlh insan yg pling bhagia skali....
aku hnya perlukan dia n bkn laki lain....
aku xtau nk luahkn pd spe lg cme dlm blog ni je yg dpt aku coretkn smua prasaan aku pd dia...
dia lah stu2 nye lelaki yg pling aku cntai n syangi smpai ble2...
aku hrap sgt2 hbgn ktorg akn kekl...


hnye dia yg aku cintai...
xde spe yg dpt mrubah prasaan cinta aku pd dia...
i love n miss him so much..!!!

Friday, October 1, 2010

hati sakit ler!!!


aku btul2 sakit ati arini...
tp aku x tau cmne aku nk luahkn smuanye...
aku rse aku dh x mampu nk mnampung air mata ni lg...
ap slh aku...
ya ALLAH smoga KAU berikn kbaikan kpd driku 1 ari nti..
aku tau ENGKAU sedang mrancang sesuatu yg lbih baik utk aku...
aku berharap sgt ari yg akn dtg dpt mrubah sgale khdupnku....

hepy burfday mama..!!!


hepy burfday 2 mom...
hepy burfday 2 mom...
hepy burfday 2 mom...
hepy burfday 2 mom...


30 sept adlh burfday slh seorg insan yg pling aku syangi...
detik jam 12 mlm hp aku brbunyi....
burfday reminder..!!!!!
oh mama...!!!
wlaupn dlm keadaan yg sgt ltih aku nk gak cll mama aku...
tp pk blik biasanya cmni mama aku dh tdo...
ohhhh aku mengeluh...
aku xnk jd org yg pling lmbat wish kat mama aku...
aku x sabar nk tggu pg esk...
erm pd keesokannya aku trus cpai hp aku n cll ma2 aku....
mama aku jwb n aku rsa puas ati sgt2...

aku: slamat ari lhir mom....love u so much n i miss u...
mom: ye syg...thankz ye...ika adlh org ke-2....
aku: erm mengeluh...npe mom?
mom: sbb org 1 adlh abah....
aku: owh mmg ptut pn cm 2...hehehehehe....
mom: ika ngh watpe ni?
aku: ika bru bngun n nk g mndi...
mom: ika g mndi dlu n mlm nti kt smbg bbual lg k....
aku: ok mom...love so much..
mom: love u 2 syg....askum...
aku: wkmslm...


terlepas gak rindu aku pd mama aku....
smoga hdup mama aku sntiasa rse hepy n diredhai....
dialah sumber ilhamku...
aku amat mnyayangi dri dia lbih dari dri aku sndri...
dlm keadaan gmbira prasaan sedih 2 tetp ad gak...
erm aku sdih cz x dpt smbut bersama2 ngn mama aku....
mnitik gak air mata aku...
mama maafkan ika k....
ika syg sgt2 kat mama....
mmmmuuuaaaahhhh...!!!!!!!!!!